2014. október 2., csütörtök

Októberrrrrrrr

Végre vége a nyárnak.... nem szeretem azt az évszakot...

Jelenleg a sulis-tanulós dolgokkal foglalkozom (fél év alatt meg kell tanulnom svédül hogy lenyelvvizsgázzak, plusz meg kell írnom a világ legtökéletesebb szakdolgozatát... vagy legalábbis jó lenne, ha figyelemreméltóra sikerülne... oh, csak reménykedem...)
Ezeken kívül szeretném megoldani, hogy PSP játékkal játszhassak PC-n, ami nem lenne megoldhatatlan, de valamiért irdatlan nehézségekbe ütköztem... Ó jaj, mikor fogok végre a Corpse Party dicső homályában elveszni???
Na mindegy...
Időnként felbukkannak hírek az Anilogue-ról, hogy éppen hol tart a készülődés, mert idén is lesz ám animációs fesztivál! Van egy olyan sejtésem, hogy a világnak akkor lesz vége, amikor nem lesz megrendezve a következő Anilogue... Az ideinek még úgy tűnik, nincs honlapja, de a facebookon van oldala, onnan lehet értesülni az eseményekről.
Ééééééééééés, ami még igazán különlegessé teszi ezt a hónapot, az a Halloween!!!
Mert igazából nem csak október legvégén van, hanem már szinte az egész hónapot átlengi az ünnep szelleme, és a várakozás... Azt hiszem csinálnék valamit a blogon ennek alkalmából, de még meglátom, hogy mennyire vagyok kreatív...
(Egy csomó minden jár a fejemben ezzel a bloggal kapcsolatban, hogy miként is tudnám érdekessé tenni, mert ha az lenne, és ügyesen írnám és vezetném, biztos lelkesebben végezném az egészet... ez mondjuk az én bajom, az idetévedő olvasóknak nyilván nem kell hogy ilyenek miatt fájjon a fejük, de mégis örülnék, ha "hasznosabban" szemetelném agyon a világhálót...majd egyszer jutok valamire...)



Addig is minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése